Flytta till Frankrike

Det lockar att flytta till Frankrike med den fantastiska maten, den vackra arkitekturen och den fagra naturen du hittar i stort sett var du än kommer i landet.

Det varmare klimatet är även det en orsak att flytta från Sverige till Frankrike. Här beblandar sig generationerna mer än vad vi är vana vid och invånarna är utåtriktade. En perfekt plats får såväl ung som gammal.
Och vi hjälper dig gärna med flytten hit!

 

Flyttfirma som tar dig till Frankrike

1984 startade Jan Malmgren flyttfirman Malmgrens Transport, som idag har ett 10-tal anställda. Vårt fokus har redan från början varit internationella flyttningar, med hela Europa som destination. Vi erbjuder dig en trygg och kostnadseffektiv helhetslösning där du har samma kontaktperson under hela flytten, något som är unikt för vår bransch. Oss kan du anlita oavsett storlek på bohag. Hos oss är alla kunder V.I.P.

Vi anpassar alltid flytten efter dina behov och önskemål. Vi kan dessutom erbjuda magasinering av det bohag du inte har möjlighet eller vill ta med dig till din nya bostad.

SÅ HÄR GÅR FLYTTEN TILL:

  • Vi kontrollerar det bohag som ska flyttas. Berätta om dina önskemål, så gör vi en anpassad lösning efter just dina behov.
  • Flytten sköts på ett tryggt och säkert sätt av samma person från inlastning till utlastning. Det enda du behöver göra är att lämna oss en nyckel till den nya bostaden.
  • Slutstädning och besiktning av din förra bostad utförs noga.

MALMGRENS TRANSPORT

  • Har inte blivit så stora att vi tappat bort känslan för vårt arbete och våra kunder.
  • När du anlitar Malmgrens så kommer vi och ingen annan.
  • Du kommer alltid till rätt avdelning – vi har bara en.
    Alltid samma kontaktperson hela flytten igenom.

 

Boka din utlandsflytt
med oss