Flytta till Malta

Många skandinaver lockas att flytta till Malta för klimatet, språket och för att det inte ligger väldigt långt från Sverige, vilket gör det enkelt att flyga hem på besök. Här finns lite av allt som t.ex. en fantastisk natur i ett härligt klimat, det är enkelt att hitta lediga lägenheter och levnadskostnaderna är lägre än på många andra ställen.

Vi hjälper dig gärna med flytten till Malta när det är dags!

 

Låt vår flyttfirma ta dig till Malta

Malmgrens Transport drivs sedan starten 1984 av Jan Malmgren och har idag ett 10-tal anställda varav två finns på kontoret. Från starten har internationella flyttningar skötts av oss över hela Europa och vi kan erbjuda dig som kund en helhetslösning för hela flyttprocessen, något andra flyttföretag inte tillhandahåller men som för dig skapar en större trygghet var än i Europa du väljer att flytta. Hos oss är alla kunder V.I.P.

Vi anpassar din flytt efter dina behov oavsett storleken på ditt hem, och vid behov erbjuder vi även magasinering av det bohag du inte kan eller vill ta med dig. 

SÅ HÄR GÅR FLYTTEN TILL:

  • Vi kontrollerar det bohag som ska flyttas. Berätta om dina önskemål, så gör vi en anpassad lösning efter just dina behov.
  • Flytten sköts på ett tryggt och säkert sätt av samma person från inlastning till utlastning. Det enda du behöver göra är att lämna oss en nyckel till den nya bostaden.
  • Grundlig slutstädning och besiktning utförs alltid för att säkerställa att du lämnar din förra bostad i korrekt skick. 

MALMGRENS TRANSPORT

  • Har inte blivit så stora att vi tappat bort känslan för vårt arbete och våra kunder.
  • När du anlitar Malmgrens så kommer vi och ingen annan.
  • Du kommer alltid till rätt avdelning – vi har bara en.
    Alltid samma kontaktperson hela flytten igenom.

 

Boka din utlandsflytt
med oss